Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

POTERGEIST -SWAMPIRES- 2013



      Εδώ είσαι αδερφέ μεταλλοροκά που γουστάρεις να ιδρώνεις τη φανέλα. Οι POTERGEIST επιστρέφουν ανανεωμένοι και νεκροζώντανοι απ'το βάλτο και διεκδικούν το αίμα μας σε αντάλλαγμα της καύλας που μας χαρίζουν απλόχερα.Αυτή τη φορά η αίσθηση που σου αφήνει το όλο αποτέλεσμα είναι ή όλα ή τίποτα.Η μπάντα δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα που χρειάζεται μία στείρα πλέον μουσική βιομηχανία για να στηρίξει μία προσπάθεια και παίζει τα ζάρια της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
   Artwork και παραγωγή από δύο δυνατά ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος χρησιμοποιούνται ως παντιέρα για να σπρώξουν την όλη προσπάθεια παραπέρα,έλα που όμως εδώ δεν έχουμε την περίπτωση ενός μούφα δίσκου με ωραίο περιτύλιγμα αλλά έχουμε μια πραγματικά γαμάτη δισκάρα η οποία όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα χρειάζεται μια έξυπνη κίνηση για να ξεχωρίσει.
   Μουσικά τώρα το "Swampires" είναι πραγματικά ένα βήμα παραπάνω και σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε έμπνευση απ'τον προκάτοχό του "Muddy Mermaids" και θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για μία συλλογή από κομματάρες. Κανένα δεν είναι λιγότερο καλό απ'το άλλο και είναι όλα μεταξύ τους διαφορετικά.Φίλτατε ντεμίκαφρε θα γουστάρεις πίστεψέ με...και αυτό γιατί...γιατί κατά τη διάρκεια της ακρόασης το "Swampires" θα σου θυμίσει από τους UGLY KID JOE μέχρι τους METALLICA και τους PANTERA μα το καλύτερο απ'όλα είναι πως δεν θα έχεις πάρει χαμπάρι ποιο σημείο ακριβώς ήταν αυτό που σου τους θύμισε.
    Προσωπικό κόλλημα ...το "Southern Crown" το οποίο κατάφερε να κάνει τα κλασσικομεταλλάδικα γονίδιά μου να χοροπηδάνε σαν τρελά.Προσωπική άποψη ....αυτό το άλμπουμ δεν πρέπει να μείνει εδώ τριγύρω ...πρέπει να πάει μακρυά.Τους το εύχομαι ολόψυχα!!!

LONG LIVE THE SWAMP!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (LIFER )ΚΑΡΝΑΡΗΣ



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου